Flyg till London för arbete och nöjen

London är en fantastisk stad och en av de största städerna i Europa. London är även ett av världens största finansiella centrum. En stor anledning till att resa till London för många är pubarna och den engelska kulturen – men även musiken lockar . Om du inte vill titta på mindre lokala band går det att besöka en musikal, utbudet av musikaler i London är fantastiskt.

Fotbollsdags?

Om du är idrottsintresserad är det fotboll som gäller. I London finns internationellt kända lag som spelar i Premier League och ibland i Champions League. De största lagen ifrån London är Arsenal, Chelsea och Tottenham.

I östra London finns stadsdelen Shoreditch och dit går det att bege sig för att ta del av marknader, svenskdrivna restaurangen Red Rooster, gatukonst och ett museum.

En bit utanför London ligger arkitekturhistoriskt intressanta Crystal Palace som byggdes inför en världsutställning på 1800-talet. En vacker och intressant byggnad i stål och glas.

Boka resa

Det är allra enklast att använda sig av nätet för att smidigt men också snabbt boka biljetter. En sida som är extremt smidig att använda sig av är Avio Nero som utlovar att du ska kunna boka biljetter till alla möjliga platser i världen. Det går att söka med sökkriterier som kontinent, stad, väder eller datum exempelvis.