Kickoff med företaget

kickoff

En kickoff kan vara ett kul och motiverande sätt för anställda att lära känna varandra bättre samtidigt som det är väldigt nyttigt för att stärka lojaliteten till företaget. Man kan anordna en kickoff för att till exempel fira att man har släppt en ny produkt eller man kanske vill samlas efter en ledighet. En kickoff kan ha många syften men är i slutändan oftast uppskattad av de flesta.

Det kan vara svårt att hitta bra aktiviteter till en kickoff då det finns så många olika aktiviteter att välja mellan. En sak som är bra att tänka på är att hitta en aktivitet som uppskattas av de som deltar samt att hitta en aktivitet som passar syftet för kickoffen. Om man har en kickoff för att fira något kan det vara en bra idé att till exempel göra något kul tillsammans och avsluta med en middag efteråt. Om man däremot har en kickoff för att lära känna varandra bättre kanske man istället kan hitta en gruppaktivitet som uppmanar deltagarna till att samarbeta.

Oberoende på vilken aktivitet man väljer så borde kick offen vara en positiv upplevelse som deltagarna sent kommer att glömma.