Se över ventilationen på arbetsplatsen

Bra ventilation på arbetsplatsen är grunden till lyckliga anställda. Att må bra på jobbet är viktigt för att kunna få en god arbetsro. Skulle ventilationen vara dålig så kan dina anställa jobba sämre. De kan bli tröttare och få huvudvärk på grund av att luften inte cirkulerar utan stannar kvar i rummet. Dessutom kan det bli väldigt varmt på kontoret och det påverkar också arbetsorken.

Därför behövs ventilationen på arbetet

Ventilationen finns till för att luften ska kunna cirkuleras i rummet och finns det inte tillgång till fönster så är ventilationen ännu viktigare. Ventilationssystemet byter ut den förorenade luften mot frisk luft och skulle ventilationen vara trasig, samlas endast förorenad luft på det stället. Det kan göra att rummet känns fuktigt och kvavt och det kan till exempel ge upphov till mögelskador i byggnaden. Se därför över ventilationen så ofta du kan, för att försöka motverka mögel och dålig hälsa hos personalen.

Om ventilationen slutar att fungera

Ventilationen kan behöva bytas ut delvis eller helt, om det inte längre fungerar som det ska. Detta ska du helst inte göra själv utan du kan behöva ta hjälp av Swoosh för att fixa ventilationen. När ventilationssystemet är fixat så ska luften återgå till det normala.