Sov gott under dina affärsresor

För den som är ute på många affärsresor under året så vet man hur pass viktigt det är med att kunna få bo gott under de nätter man ligger borta. Sömnen är bland de viktigaste som finns för att vi ska kunna utföra det arbete som krävs av oss. En natts dålig sömn kan förstöra en hel dag.

Hitta ett bra hotell

Genom att välja Elite Hotels som sin samarbetspartner när det kommer till övernattningar så vet du vad du får. Om du regelbundet bokar dina hotellnätter hos Elite så är det en stor fördel om du blir medlem och tjäna poäng på dina nätter på något av de hotell som bedrivs. Genom att bli medlem så får du förutom poäng även rabatter på olika tjänster. Det blir enklare att sköta dina bokningar och du får också en överblick om hur mycket poäng du har på ditt medlemssaldo.

Bli VIP medlem

Då Elite finns idag presenterade på ett antal orter idag i Sverige med ungefär 30 hotell så kommer du att få nytta av ditt medlemskap. Boka alltid dina nätter på något av Elits hotell och du kommer att sova gott varje natt i ett igenkännande hotellrum. Med en hög servicenivå så är det inte konstigt att de är en av de större hotellkedjorna i Sverige. Som van affärsresenär så vill man att det ska vara smidigt med de hotell som man bokar och det är det verkligen med Elite.

Nyttja dina poäng

Som medlem i en hotellkedja som Elite så kommer du att få poäng på dina hotellnätter. Se till att nyttja dina poäng. Det kan vara så att du kan boka en hotellnatt för dina uppnådda poäng. Är du en frekvent nattgäst på hotell så kommer du snabbt att samla på dig ett gäng poäng som du får stora fördelar med. Låt de inte bara ligga utan att de används. Poängen ska användas och du kommer att få så mycket trevligare upplevelser.